Yogamassage i Uppsala

Yogamassage i Uppsala

God morgon på er

Idag efter jobbet ska jag till ett ställe här i Uppsala och testa yogamassage för första gången och det ska bli väldigt spännande. Det är en vän till mig som pratat så gott om det för hon har testat just där flera gånger och älskar det. Jag har testat massage och jag har testat yoga men aldrig yogamassage som ju är en kombination. Det känns skönt också att inleda helgen på ett sådant sätt, att gå på en behandling som är välgörande för kropp och sinne skapar nog härliga vibrationer in i helgen.

Jag känner att jag burit på en hel del stress och oro det sista och då tror jag att detta kan vara ett bra sätt att få ur en del av det ur systemet. Sedan ska jag ha en helg med promenader, god mat, läsa och titta på film. Massa vila och återhämtning och meditera. Som ett helgretreat för mig själv på hemmaplan liksom, det känns som att det är precis vad jag behöver. Är du noga med att lyssna på kroppen vad den försöker förmedla till dig? Det är så viktigt att göra det för annars kommer det slita på dig och tillslut strejkar liksom både kropp och sinne.

Jag har blivit så mycket bättre på att lyssna på kroppens signaler de senaste åren men känner att jag kan bli ännu bättre. Ett sätt är nu att testa denna behandlingsform som heter yogamassage. Har någon av er testat det? Det känns som att det vore en toppengrej eftersom både massage och yoga är så välgörande för oss. Nu ska jag dock få lite jobb gjort först så att man kan ta helg med gott samvete sedan. Hoppas ni har en fantastisk dag. Kram på er!


Kommentarer är stängda.