Presentkort till min bror på massage i Boxholm

Presentkort till min bror på massage i Boxholm

Hejsan på er

Förra helgen firade vi min bror i Boxholm som fyllde år. Det var jättetrevligt och roligt och vi var både familj och vänner i en härlig mix. Eftersom han pratat ett tag om att han känt sig lite trött och sliten för att det varit stressigt på jobbet så gav jag honom ett presentkort på en massage. Jag hittade ett ställe i just Boxholm som erbjöd massage så det passade ju perfekt för då har han det nära tillhands. Min bror idrottar också en massa så han skulle nog tycka det var skönt med massage för den sakens skull också. Han unnar sig inte såna saker så ofta men jag tyckte det var på tiden och han blev jätteglad.

På kalaset hade vi trädgårdsfest så vi alla var utomhus och grillade och spelade olika spel så som kubb, det är ju så tacksamt för det passar ju typ alla. Jag fick förtroende att baka tårtor, för jag tycker ju det är väldigt roligt och min familj brukar uppskatta det jag bakar. Det är ju extra roligt att baka när det blir uppskattat och det blev det även denna gången, det blev inte ens några smulor kvar av tårtorna jag gjorde så det var ju det bästa betyg jag kunde få.

Eftersom det var full fart förra helgen så blir denna helgen lugnare, jag tycker om att balansera mellan aktivitet och vila. Vissa helger får man mest avkoppling och ny energi av att vara social och umgås medan det andra helger känns mest behövligt med lugn och ro. Så känns det inför denna helgen så det kommer jag lyssna till, sen behöver det ju inte betyda att jag inte träffar någon eller att jag inte går utanför dörren. Men lite mer egentid blir det. Nu önskar jag er en fin fredag och härlig helg!


Kommentarer är stängda.