På jakt efter massage i Lerum

På jakt efter massage i Lerum

Tjabba tjena hallå bloggen! Då var äntligen den här flytten till Lerum avklarad och det känns bra att få börja om på ny sida igen. Jag måste säga att det här var en någorlunda snabb flytt, två dagar kanske låter ganska mycket för en flytt men det var en hel del möbler och lådor som skulle transporteras och sen tog varje körning ungefär 40 minuter enkel väg. Nu har jag dock riktigt ont i kroppen så det är dags för att upptäcka om Lerum har något ställe där man kan få massage. Jag bor längst upp i lägenhetshuset och det fanns ingen hiss så det var bara att bära upp alla lådor, men med tanke på utsikten så får jag ändå säga att det i slutändan var värt det. Lerum känns spännande, jag har aldrig varit här tidigare och helt ärligt så vet jag inte mycket mer än att det är någorlunda enkelt att ta sig in till Göteborg centrum. Så det blir inte lika långt att pendla längre för att komma till jobbet vilket är väldigt skönt. Att jag är ledig resten av veckan är något annat som är väldigt skönt, då får jag tid på mig att kunna packa upp alla lådor i lugn och ro samtidigt som kroppen får återhämta sig. Målet är dock att återhämta kroppen med hjälp av massage, det måste finnas någon studio här som erbjuder massage. Jag har bara packat upp det allra nödvändigaste än så länge så det är mycket kvar att göra, men jag har gott om tid på mig så det är absolut ingen stress. Det får bli att ta ett rum i taget, annars blir det för rörigt i lägenheten kan jag lova. Nu tänker jag runda av här och gå på en liten upptäcktsfärd för att se vad som finns att erbjuda i Lerum!


Kommentarer är stängda.