Massage i Edsbyn

Massage i Edsbyn

Välkomna, välkomna på er till min hörna på internet, den här bloggen! Jag hoppas att ni har det alla tiders och att ni tycker det ska bli spännande och kul att få läsa om vad jag ska ta upp med er idag. Funderade lite på vad jag skulle berätta om och så kom jag på att eftersom jag ska gå på en massage här i Edsbyn om drygt en timme så ska jag skriva ett inlägg om företaget dit jag ska gå. Jag ska gå till Beneath your beauty, och det är ett företag som jag har varit hos en gång innan och fått en kombinerad ansikts- nack- och ryggmassage som var helt gudomligt avkopplande. 

Beneath your beauty är enligt mig ett av de bästa företagen som erbjuder massage i Edsbyn. Företaget har inte funnits så länge men jag däremot har under några års tid haft ett behov av massage efter en whiplash-skada. Jag har varit hos andra företag, men sedan det här företaget öppnade och jag gick dit och blev så nöjd med den massage som erbjuds så kommer jag aldrig att gå till något annat företag. När jag kom till Beneath your beauty så fick jag en massage som var anpassad utifrån mina problem och behov, och hon som har startat det här företaget är bara så duktig. Dessutom så himla trevlig, och det här med kundservice är någonting som hon verkligen tänkt till omkring. Det enda som hjälper mot min värk är massage, och det är inte bara det att denna massage i Edsbyn hade så god effekt på värken, den var något av det mest avkopplande jag har varit med om. Ni kan verkligen lita på mitt omdöme när jag rekommenderar er i Edsbyn med omnejd att gå dit. 

 


Kommentarer är stängda.