Koppla av med massage

Koppla av med massage

Hallå där bloggen, måndag och det är väldigt mycket att göra på jobbet. Jag drömmer mig bort och kan inte sluta att tänka på hur skönt det hade varit med en lång massage, byta ut den här tråkiga kontorsstolen mot en massagebänk istället. Visst är det härligt att få massage för kroppen, musklerna mjuknar upp och stela leder är ett minne blott. Även fast det är otroligt härligt mot kroppen så är det avslappningen som jag tycker är det bästa. Jag har ett arbete som innebär perioder med väldigt mycket stress, man tar med sig jobbet hem och har väldigt svårt att kunna koppla av. Att inte kunna koppla av är i längden någonting som inte fungerar, det tär mycket på en och risken finns att man blir utbränd. Jag tror inte att jag behöver förklara vikten av att ta hand om sitt egna välmående, speciellt inte när det kommer till mental hälsa. Nu har jag en sådan stressig period där det är väldigt mycket som måste göras, så jag börjar bli lite trött i skallen och det är därför som jag önskar en massage nu. Det kanske inte blir någon massage för mig idag men jag ska absolut försöka att boka in en tid under veckan, så att jag kan få den där avkopplingen som behövs. Jag kan rekommendera er alla att gå på massage, det är en avslappnande behandling som gör väl för huvudet. I Halmstad där jag och många av mina läsare bor finns det ett ställe som heter Hälsoverket och där har jag varit på massage några gånger, så det kan jag absolut rekommendera till er i Halmstad som överväger en massage. Slutligen vill jag önska er en trevlig dag och glöm inte att hålla utkik efter fler blogginlägg framöver. Ha det så bra och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.