Inleder helgen med massage i Mantorp

Inleder helgen med massage i Mantorp

God morgon alla fina följare

Igår var jag på massage i Mantorp och det är som att jag vaknade upp som en ny människa. Igår efter behandlingen var jag ganska trött och lite mör, men jag gick och lade mig tidigt och sov så mycket bättre än jag gjort på länge. Så i morse när jag vaknade så kände jag mig så härligt utvilad och påfylld med ny energi. Massage hjälper mig för att släppa på spänningar i kroppen men för mig har det också positiv inverkan på min sömn. Jag har märkt det nu efter några behandlingar att det var ingen slump eller engångsföreteelse utan det är en av effekterna på mig.

Hur man reagerar på massage kan ju vara lite olika från person till person och speciellt beroende av vad man har för besvär eller så. Man behöver ju inte vänta tills man får besvär med kroppen innan man bokar sig för en härlig massage även om det kanske för många är just så. Det var så för mig för ett par år sen, innan jag verkligen insåg värdet för min egen skull av att boka massage mer regelbundet. Först var det för att lindra ömma och stela muskler men sedan när jag kom tillrätta med det så ville jag också försöka förebygga besvär och det märks direkt när jag slarvat.

Nu går jag på massage en gång i månaden och tycker att det är ganska lagom. Speciellt om jag sköter om kroppen i övrigt med balans mellan vila och aktivitet. Om jag börjar slarva så får ju det negativa effekter och då räcker det inte med massage en gång i månaden utan då får jag kanske gå varannan vecka ett tag innan jag hittat tillbaka balansen. Hoppas nu ni har en alldeles underbar dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.