Healing och regndroppsmassage

Healing och regndroppsmassage

Tjenare bloggen! Jag har beslutat mig för att prova en form av healing som kallas för regndroppsmassage. När jag läser på om det så verkar det riktigt skönt och det känns som att det kan vara precis den metoden inom healing som jag behöver. I eftermiddag ska jag sätta mig och leta efter någon i Kungälv som kan erbjuda healing och just regndroppsmassage. Om jag ska förklara den här tekniken lite närmare så är det en behandling som man bidrar till att öka kroppens självläkningsförmåga fysiskt och känslomässigt. Dessutom så lindrar det stress och stärker immunförsvaret, låter inte helt fel om jag ska vara ärlig. Utförande går till på det sättet att man använder sig av eteriska oljor som får droppa längs ryggen och sedan masseras in. Om jag har förstått allting rätt så besitter de här oljorna olika egenskaper som på sitt sätt påverkar kroppen känslocentrumet hos oss människor. Det känns för mig som en behandling som är perfekt för just mig. Jag är en väldigt känslomässig person och det har jag alltid varit, vilket naturligtvis har både sina för- och nackdelar. I vissa perioder så är jag väldigt lyckligt medans jag emellanåt kan komma in i tuffare perioder. Det är dock den jag är och jag klagar inte på det, jag vill inte ändra på mig själv. Sen är det klart att jag hade velat vara lycklig större delen av min tid men samtidigt så måste vi någonstans ha deppiga tider för att kunna känna den där riktiga lyckan. Just nu är det en tuff period där jag har väldigt svårt att hantera stress och komma i ro. Förhoppningsvis vänder det med lite healing och regndroppsmassage. Annars är det en helg som kommer snart och då är naturen ett väldigt bra sätt för mig att komma ner i varv, en promenad i Kungälv eller bara sitta på en bänk med en bok. 


Kommentarer är stängda.